Varovanje zasebnosti

 

Podjetje UAAU 4U d.o.o. (v nadaljevanju investitor) se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletne strani v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Investitor bo zbiral in uporabljal vaše osebne podatke samo na podlagi podatkov, ki nam jih boste sami posredovali preko spletne strani (prijava na e-novice, naročilo na klic ali na ogled), preko e-pošte na vilenabrodu@uaau.si ali na podlagi vašega pisnega ali ustnega dovoljenja in podpisane seznanitve z namenom posredovanja podatkov ter časom trajanja shranjevanja osebnih podatkov. Investitor bo zbrane osebne podatke uporabil za potrebe nakupa in rezervacije stanovanj ali obveščanje o naši ponudbi. Družba lahko zbrane osebne podatke uporabi tudi za izboljšanje uporabe spletne strani ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletne strani. Investitor osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bo uporabljal v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnikov spletne strani ne bo razkril tretjim nepooblaščenim osebam. Investitor bo upošteval in izvajal vsa zakonska določila, ki se nanašajo na varovanje osebnih podatkov z namenom, da se posredovani osebni podatki zaščitijo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami. Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo spletno stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletno mesto in shranjevanje kontaktnih informacij in osebnih podatkov za kasnejše obiske našega spletnega mesta.

S tem, ko uporabljate to spletno stran, hkrati soglašate s pridobivanjem in uporabo informacij na način, ki je določen s to izjavo o varstvu osebnih podatkov in obenem potrjujete, da ste seznanjeni z možnostjo, da investitor to izjavo po lastni presoji in brez predhodnega obvestila občasno spremeni, prilagodi, doda ali odstrani oziroma drugače posodobi.

Omejitev odgovornosti

Spletna stran www.vilenabrodu.si je vzpostavljena z namenom ponuditi informacije o projektu Vile na Brodu. Vsebine spletne strani so informativnega značaja in investitor ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletne strani povzročena kot posledica uporabe objavljenih informacij. Uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Investitor bo z vzdrževanjem vsebin spletne strani skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Investitor si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.
Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave z drugimi spletnimi mesti. Investitor ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in za vsebino teh spletnih mest.

Vse informacije in podatki, ki so uporabniku dosegljivi na tem spletnem mestu ne predstavljajo pravno-formalne ponudbe in so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen v primerih, kjer je to eksplicitno navedeno.

 

Avtorske pravice

 

Copyright © 2020, UAAU 4U d. o. o. Vse pravice pridržane.
Vse informacije, teksti in podobe na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

 

Pravno obvestilo

 

Ponudba stanovanj je informativna. 

Vsi prikazi in obrazložitve so informativnega značaja. Ponudnik ne odgovarja za nobeno morebitno škodo, ki bi izhajala iz uporabe ali nemožnosti uporabe prikazov in obrazložitev na tej spletni strani ali za kakršnokoli napako oziroma pomanjkljivost v njihovi vsebini. Ponudnik ima pravico dopolnjevati in spreminjati vse vsebine internetne strani.

Ponudnik ne odgovarja zaradi morebitnih nepravilnih ali neažurnih podatkov. Ponudnik bo storil vse, da bodo podatki pravilni in ažurirani. 

Ponudnik lahko vsebino spletnih strani kadarkoli spremeni v skladu s svojimi poslovnimi odločitvami. Za morebitne posledice sprememb ne odgovarja.


Vse vsebine teh spletnih strani so avtorska last ponudnika, njihova nadaljnja uporaba je dovoljena samo z dovoljenjem avtorja.